<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
november 05, 2020

3 dager – 3 webinar – 3 sikkerhetstjenester

Bli med i vår webinar-serie 24-26. november. Der skal vår seniorkonsulent, Petter Arnesen fortelle om hvilke sikkerhetstjenester en bedrift bør ha sett i lys av dagens trusselbilde.

Hvert webinar vil ta for seg de ulike sikkerhetstjenestene som kommer med Microsoft 365. Vi skal gå igjennom alt fra passord til identiteter, epost-svindel og dataangrep, og hva man bør gjøre dersom uhellet allerede har skjedd. Klikk på bilde under for å melde deg på.

 

New call-to-action

 

Beskytt bedriften mot datatrusler

Det arbeides kontinuerlig med utvikling av nye metoder som vil avdekke cyberkriminalitet i tidlig fase, og det er i stor grad de cyberkriminelle som styrer utviklingen av gode sikkerhetsløsninger. De ligger som regel et halvt hode foran, og blir stadig mer oppfinnsomme og profesjonelle i utføringen av sine digitale kriminelle handlinger, enten det er via skyen eller lokale servere eller enheter. For å bekjempe angrepene må vi følge opp de kriminelle trendene med kunnskap, forebyggende tiltak og smarte løsninger, som oppdager og avslører ondsinnede angrep i våre datasystemer.

 

Dag 1: Ansatte er ditt svakeste ledd – slik hjelper du dem

Vi vil snakke om følgende:

  • Totrinnsverifisering
  • Betinget tilgang
  • Identitetsbeskyttelse

I denne delen skal vi snakke om brukervennlig sikkerhet. En av trendene viser at dersom sikkerhet blir for avansert, blir det desto enklere for de ansatte å hoppe over. Bli med og hør mer om hvilke sikkerhetstjenester bedriften kan ta i bruk, og som er tilnærmet usynlig for de ansatte.

 

New call-to-action

 

Dag 2: Phishing rammer SMB-bedrifter

Bli med og hør mer om:

  • Microsoft Defender
  • Anti-phishing
  • Angrepssimulator

I denne delen skal vi ta for oss e-postsvindel - noe de aller fleste av oss har hørt om. Men hvordan kan vi egentlig beskytte nøkkelroller i selskapet? Får du en e-post fra noen som ber deg om å oppgi sensitiv informasjon, bør det ringe noen varselklokker.

 

New call-to-action

 

Dag 3: Hva gjør du hvis uhellet først har skjedd?

Her forteller vi mer om:

  • Remote wipe
  • Gjenoppretting
  • Backup

I den avsluttende delen av denne webinar-serien ser vi nærmere på hva som potensielt kan skje dersom en ansatt får sine kontoopplysninger lekket. Skulle uhellet være ute, er det av stor betydning at bedriften har gode rutiner for å håndtere og gjenopprette sitt IT-miljø.

 

New call-to-action

 

 

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar