<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Marianne Aarhus
By
juli 13, 2017

7 fordeler med Skype for Business

Nå som flere bedrifter blir klar over fordelene med å flytte til skyen, ser flere muligheten for samtidig å oppgradere sine kommunikasjonssystemer. Gode kommunikasjonsverktøy hjelper bedriften å oppnå bedre produktivitet.

Et lurt valg er da å benytte Skype for Business, som er en del av Office 365. (Les mer om Office 365 her.) Skype for Business er markedets mest anvendte kommunikasjonsplattform, og mange kjenner også til privatversjonen av Skype fra før.

Frem til 2014 var det Lync som var Microsofts plattform for kommunikasjon i bedrifter. Fra da av ble Skype for Business den nye kommunikasjonsløsningen. Skype for Business har tatt brukervennligheten fra Skype og kombinert den med kontrollen og sikkerheten fra Lync.

Løsningen er utformet for profesjonell bruk og gir deg en enklere måte å nå dine kunder og leverandører på. Faktisk er det ofte slik at kunder og partnere i dag forventer at du har Skype for Business når du skal ha et nettmøte.

Nedenfor har vi listet opp 7 fordeler bedrifter vil få med Skype for Business.

 

ppl.png

Skype-møter/videokonferanser i HD

Skype for Business ivaretar alle dine møtebehov. Du kan ha lyd-, video- og nettmøter over internett, som du enten kan planlegge på forhånd eller sette i gang der og da. Opptil 250 deltakere kan være med i et møte, via smarttelefoner, nettbrett, datamaskiner, telefoner eller møteromsenheter. Video med full HD-oppløsning (1080p) blir en naturlig del av det daglige samarbeidet.

 

Du trenger ikke å ha Skype-konto for å bli med i et møte

Så lenge den som inviterer til møtet/samtalen, har Skype for Business, kan hvem som helst delta ved at de får tilsendt en lenke de kan logge seg inn på via hvilken som helst enhet. Hvis du ikke har Skype for Business installert på maskinen du bruker, eller ikke har Skype-konto, velger du Bli med i Skype-møte i forespørselen du fikk via e-post eller kalenderen. Da åpnes et vindu i nettleseren og du kan bli med i møtet/samtalen.

Hvis du blir med via en mobilenhet, må du installere Skype for Business før du kan bli med i samtalen, og så klikke på lenken igjen.

 

letter.png

Direktemeldinger = Ryddigere innboks

De ansatte får færre e-poster i innboksen, siden e-post ikke lenger må brukes som hovedvei for internkommunikasjonen. Det er mye enklere – og går mye kjappere – å skrive direktemeldinger til dine medarbeidere.

 

Oversikt over tilgjengelighet

Med Skype for Business kan de ansatte enkelt se hvem som er innlogget, hvem som er opptatt i møte, og hvem som er tilgjengelig for chat/samtale. Send direktemeldinger, ring opp eller start et nettmøte umiddelbart.

 

skypemobil.pngFunksjonelt verktøy selv når du er på farten

Slik som med de andre elementene i Office 365, kan du bruke Skype for Business på hvilken som helst enhet, for eksempel på smarttelefonen når du er ute og reiser eller møter kunder. Skype for Business øker muligheten til å kommunisere med hverandre der dere er. Dere kan chatte, holde interaktive videokonferanser med presentasjoner, og ringe via alle enheter.

 

Samarbeidsplattform både internt og eksternt

Skype for Business er en ypperlig samarbeidsplattform, både når dere jobber internt og eksternt. For eksempel kan dere jobbe i samme dokument samtidig, der alle ser dokumentet på egen skjerm. Du kan velge å dele skjermen med de andre deltakerne i et møte, og la en annen person ta over presentasjonen om du ønsker det. Det fungerer på samme måte eksternt. Du kan enkelt holde oversikt over dine kontakter ved å legge de til i ulike grupper, basert på bedrift, team eller lignende.

 

Sparer reiseutgifter

Du sparer reiseutgifter ved å ha nettmøter med kunder, leverandører eller avdelingskontorer. Du behøver ikke oppholde deg i samme rom som møtedeltakerne, men kan hjemmefra eller på reisefot bli med på møtet med både bilde og lyd. Også eksterne virksomheter kan delta.

 

Om du ønsker å finne ut mer om Skype for Business, ta gjerne kontakt med oss.

 

Gratis E-bok: Dette får du med Office 365

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar