<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
september 09, 2021

6 tips til bedre bruk av Microsoft To Do på din iPhone

Med mange arbeidsoppgaver kan det bli utfordrende å sjonglere mellom de ulike oppgavene. Det kan derfor være en fordel å ha klare definerte gjøremålslister som forbereder produktiviteten. Med Microsoft To Do blir det enklere å administrere oppgavene dine på mobile enheter. Oppgavene synkroniseres sømløst på tvers av enhetene du bruker slik at du har tilgang til dem enten du bruker To Do på Android, iPhone, Mac, Windows eller Internett.

 

I dette innlegget får du 6 tips til hvordan du kan få mest mulig ut av To Do på din iPhone: 

 

Tips 1:

Bruk Siri til å legge til oppgaver og åpne lister i To DO

Gå til dine To Do innstillinger og velg Siri Shortcuts, og trykk deretter på plussikonet (+) ved siden av Legg til oppgave.

 

Eksempel:

Hvis du vil at en snarvei skal legge til noe i en liste du har på jobb, kan du legge til følgende under «Når jeg sier»: Legg til oppgave. Velg deretter listen du ønsker å legge til oppgaver i. Dersom du vil at nye oppgaver skal merkes som viktige, komme med påminnelser eller til legges til i Min dag, kan du trykke på Vis mer og konfigurere det slik du ønsker. Når du er ferdig velger du Tilbake og Legg til i Siri. 

 

Todo2.MP4

 

Du kan også åpne en liste med Siri. Gå til dine To Do-innstillinger og trykk på Siri Shortcuts. Trykk deretter på plussknappen (+) ved side av Åpne liste. Velg utrykket du ønsker å ha som en snarvei som for eksempel «Åpne oppgaver». Under To Do velger du Legg til oppgave, deretter listen du ønsker og velger «Oppgaver». Velg Tilbake for å komme til siden «Legg til i Siri».

 

Todo1.MP4

Tips 2:

Lag snarveier til listene dine på enhetens startskjerm

I To Do for iOS kan du opprette snarveier til listene dine på startskjermen. Slik legger du til snarveier:

 

Lag en Siri-snarvei for å åpne en liste.

Åpne Snarveier-appen og åpne den opprettede snarveien.

Trykk på de tre prikkene til miniatyrbildet for å se flere alternativer. Her kan du legge til snarveien til startskjermen.

 

IMG_7835

Tips 3:

Se på oppgavene dine via iOS-widgets

Med den oppdaterte versjonen av iOS kan du sjekke en gjøremålliste fra startskjermen med To Do-widgets.

 

Trykk lenge på hvilken som helst tomme plass på startskjermen, og trykk deretter på pluss-ikonet for å åpne widgets-menyen. Søk etter To Do eller rull ned for å finne Microsoft To Do, og legg deretter til widgeten. 

 

IMG_7836

Tips 4:

Legg til oppgavedetaljer

Du trenger ikke lenger legge til egne forfallsdatoer og påminnelsestider når du oppretter en oppgave. Når du skriver tittelen på en oppgave, må du inkludere når du ønsker å bli påminnet, og deretter vil Microsoft To Do opprette en oppgave med satt forfallsdato og påminnelsestidspunkt.

 

IMG_7837

Tips 5:

Microsoft To Do er integrert med Apple´s påminnelser

Åpne enhetens innstillinger og velg Påminnelser og legg til konto. Legg til e-postadressen som er tilknyttet Microsoft To Do. Når du da åpner Apple sine påminnelser vil du også kunne se To Do listene dine. Merk at delte lister og smarte lister som Min dag, Planlagt, Tildelt til deg, Viktig og Flagget e-post ikke vises i Apple´s påminnelser app.

 

Tips 6:

Du kan utføre en rekke oppgaver ved å sveipe til høyre eller venstre

Ved å sveipe til kan du for eksempel slette en oppgave. Trykk på oppgaven, sveip fra høyre til venstre og trykk på søppelbøtteikoner, og bekreft at du vil slette oppgaven. Du kan også legge til en oppgave i min dag. Trykk på oppgaven, sveip fra venstre til høyre og velg sol-ikonet. Når en oppgave er lagt til i Min dag, kan du sveipe fra venstre til høyre igjen for å fjerne den. Du kan også flytte en oppgave fra en liste til en annen. Trykk på oppgaven ofgsveip fra venstre til høyre, og velg ikoner som ser ut som en liste med en pil. Trykk på ikonet og velg listen du vil flytte oppgaven til.

 

 

Mer av dette, jeg vil motta nyhetsbrev!

 

 

 

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar