<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
mars 30, 2021

Den nye Outlook for Mac – nå med enda flere funksjoner

Visste du at du kan skru på nye Outlook for Mac – og dermed få enda flere funksjoner? Du finner en liten knapp øverst til høyre i Outlook-vinduet som heter «Nye Outlook». Skrur du på denne vil du få den nye opplevelsen av Outlook for Mac.

 

 

Outlookmac1-1

 

Den nye Outlook for Mac støtter nå iCloud- og Yahoo-kontoer, med full e-post, kalender og kontaktsynkronisering.

 

Outlookmac2-1

 

Delte kalendre og delte postkasser

Støtte for delte kalendre og postkasser i nye Outlook for Mac har vært en svært etterspurt funksjon, og dette er nå tilgjengelig. Du kan legge til en delt kalender, en delt postkasse eller en postkasse som er delegert til deg.

 

Du kan administrere dette ved å gå til Verktøy og Konto i menyen til Outlook.

 

Outlookmac3

 

Sikkerhet

Det er lagt til støtte for Microsoft Information Protection i den nye versjonen. Dette for å gjøre det enklere å klassifisere og beskytte bedriftens data. MIP-policyetiketter kan konfigureres på forskjellige måter for å dekke behovet til virksomheten.

 

Outlookmac4

 

Svar på en møteforespørsel raskt

Nå trenger du ikke forlate innboken for å svare på en møtehenvendelse. Du kan bruke RSVP-knappen og svare på henvendelsen med et tastetrykk.

 

 

Outlookmac5

 

Administrasjon av kontakter

Det er ikke uvanlig at vi støtt og stadig leter etter e-postmeldinger fra personer som vi har mye interaksjon med. Nå kan du legge til de viktigste kontaktene dine i «Favoritter», slik at du kan prioritere deres meldinger.

 

Outlookmac6

 

Oppsummering

Dersom du ikke har testet den nye versjonen enda, så er det bare å skru den på. Men, dersom du ønsker å beholde nåværende versjon er det bare å gå tilbake på samme måte som når du skrudde på bryteren for den nye.

 

Du kan lese mer om Microsoft 365-opplevelsen fungerer på Mac i disse innleggene: 

Microsoft 365 - Som skapt for Mac

Bruker du Mac? Tips til hvordan du kan forbedre opplevelsen med Microsoft 365

 

Kontakt oss

 

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar