<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
juni 04, 2020

Enda flere nyheter i Microsoft Teams

I mai ble det lansert en rekke nyheter som både er kommet og som kommer i Microsoft Teams – dette gjelder møter, samtaler, enheter, chat og samarbeid. Vi har plukket ut de mest spennende nyhetene i dette innlegget.

 

Møter, samtaler og enheter

Delta i et møte

Når du starter et Teams-møte fra en lenke vil du nå få klarere alternativer for hvordan man kan delta. Valgene som du kan ta er å enten bli med fra nettet, laste ned Teams-klienten eller delta med den opprinnelige Teams-klienten.

 

*Dette vil bli gradvis rullet ut i løpet av de kommende ukene.

 

Teamsnyheter4

Møtealternativer

Nå skal det bli enklere for en møtearrangør å raskt endre innstillinger for hvem som skal presentere og hvem som skal vente i en lobby når et møte har startet ved å bruke en kobling direkte i deltakerruten.

 

*Denne funksjonen er nå tilgjengelig.

 

 

 

Teamsnyheter1

 

Deltakerrapport

En møtearrangør kan av og til trenge å vite hvem som har deltatt i et møte. Nå kan du laste ned en deltakerrapport. Denne funksjonen er bare tilgjengelig mens møte er aktivt.

 

*Denne funksjonen er nå tilgjengelig.

 

Teamsnyheter2

Retningslinjer for skjermdeling i chat

Skjermdeling i en chat gjør at du kan begynne å dele skjermen i en 1:1 chat eller en gruppechat.

 

Chat og samarbeid

Templates i Teams

Nå blir det snart enda enklere å opprette et nytt team med en rekke maler for vanlige team-typer. Alternativene vil blant annet omfatte ledelse, kriserespons og avdelinger. Malene kommer med forhåndsdefinerte kanaler, apper og veiledning for hvordan teamet kan brukes og tilpasses. Her er det mulig å standardisere teamstrukturer ved å opprette tilpassede maler for deres bedrift.

 

*Templates rulles ut i løpet av de neste månedene.

 

 

Teamsnyheter5

Bilde hentet fra Microsoft: https://techcommunity.microsoft.com/t5/microsoft-teams-blog/create-teams-quickly-with-templates-in-microsoft-teams/ba-p/1394163

 

Microsoft Lists

Microsoft Lists skal bidra med å spore informasjon og organisere arbeid. Lister en enkle, smarte og fleksible, slik at det blir enkelt å spore problemer, rutiner, kontakter og mer ved hjelp av tilpassede visninger og smarte regler og varsler.

 

*Lister rulles ut i løpet av sommeren.

Større grupper

Enten du trenger å samarbeide med andre for å levere et stort prosjekt eller jobbe med en stor gruppe mennesker for å fullføre en oppgave, kan du gjøre dette direkte i Teams. Gruppesamtaler kan nå huse opptil 250 brukere, og Teams kan nå ha opptil 10 000 medlemmer.

Pop-out chat

Funksjonen er kommet! Brukere kan nå løsne en chat i et separat vindu. Dette gjør at det blir enklere å bevege seg mellom pågående samtaler.

 

 

Teamsnyheter3

 

 

 

I Microsoft sitt veikart kan du selv følge med på nyheter og når nye funskjoner kommer. Følg med på denne siden:https://www.microsoft.com/nb-no/microsoft-365/roadmap?filters=In%20development%2CMicrosoft%20Teams

 

 

Demo - Microsoft Teams sikkerhet og personvern

 

Kontakt oss

 

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar