<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
november 23, 2018

Faglig påfyll før jul?

Vi har snakket mye om ServerFri – enkelt og greit fordi vi syntes det er en ganske genial løsning. ServerFri inkluderer mange komponenter og funksjoner og dette ønsker vi å formidle mer om. Med løsningen kan du plukke og mikse etter din bedrifts behov.

Du kan faktisk selv sette sammen komponentene så du får den beste løsningen egnet for din bedrift. I tillegg er det budsjettvennlig, det er enkelt, og det er praktisk. Vi tenker da spesielt på samhandling – noe vi gjør hele tiden. Vi er avhengig av å kunne kommunisere og samarbeide uansett hvor vi befinner oss. Det gjør hverdagen en hel del enklere.

Men hva med sikkerheten?

Hvordan kan vi trygt bevege oss rundt med enhetene, og fortsatt være sikre på at vi arbeider inne i et trygt arbeidsrom? Dette ønsker vi også å formidle mer om. Vi har derfor bestemt oss for å fortelle om dette i et webinar 13.12.2018.

 

Webinaret kommer til å dykke ned i den populære Microsoft Teams appen – hvordan kan vi på best mulig måte utnytte de ulike funksjonene som følger? Videre skal vi fortelle om sikkerhet. Noe alle har hørt mye om i det siste. Men vet du for eksempel hva betinget tilgang er? Eller bruker du to-faktorautentisering? Heldigvis har vi folk som kan dette – og mer enn dette. Andreas Kang Schøyen, teknisk sjef, og Petter Arnesen, driftsansvarlig, skal holde webinaret: Sikker samhandling med Microsoft Teams. 

Håper vi høres!

Meld deg på webinaret her

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar