<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
juni 25, 2020

God sommer fra Lillevik IT

  Aktuelt

Vi nærmer oss ferietid, og i den forbindelse vil vi i Lillevik IT gjerne takke våre kunder, samarbeidspartnere, leverandører og alle våre følgere for et spennende og innholdsrikt første halvår. For vår del har det blant annet bydd på følgende høydepunkter:

  • Vi har en kundetilfredshet på 97,1%
  • Våre konsulenter har tatt 11 nye sertifiseringer
  • Vi ble utnevnt til finalist i to av Microsoft sine partnerpriser «Årets Sikkerhetspartner» og «Årets Digitaliseringspartner for SMB»
  • Vi er blitt 24 ansatte (og vi kan røpe at nummer 25 begynner 1. august!)
  • Vi har gjennomgått en intern omstrukturering hvor vi har organisert oss i tre team basert på våre satsningsområder: sikkerhet, samhandling og Azure. Med dette vil vi kunne yte enda bedre service og rådgivning til våre kunder
  • Vi kan vise til solide veksttall til tross for unntakstilstanden relatert til Covid-19

Selv om flere tar sommerferie, vil våre arbeidstider være som før, og vi vil stå klare til å hjelpe dere dersom dere skulle trenge oss. Nedenfor har vi plukket ut litt lesestoff basert på våre viktigste og mest leste nyheter og tips så langt i år.

 

Med det gjenstår det bare å ønske en riktig god sommer! 🌞

 

 

Sommer1-1

Finalist i to kategorier under Microsoft sin årlige kåring

Vi er stolte av å kunne fortelle at Lillevik IT, blant mer enn 1700 partnere, var finalister i kategoriene Årets sikkerhetspartner og Årets Digitaliseringspartner for SMB under Microsoft sin årlige partnerkåring.

Les mer her

 

 

 

Sommer2Navneendring: Office 365 blir Microsoft 365

Office 365-abonnementene for små- og mellomstore bedrifter, samt Office 365 ProPlus ble fra og med 21. april 2020 bli en del av Microsoft 365-abonnementene.

Les mer her.

 

 

 

 

Sommer3Sikre hjemmekontoret med Microsoft 365

Nedstengingen av Norge i begynnelsen av mars har ført til at en stor andel av befolkningen jobber hjemmefra. Overgangen kom brått. Mange virksomheter har ikke hatt tid til å få god nok sikkerhet på plass for løsningene sine.

Les mer her

 

 

 

Sommer4Hvordan legge til eksterne deltakere i Teams?

Hvem som helst kan delta i et Teams-møte, og du kan fint dele en lenke til møtet med en ekstern e-postadresse. Det er akkurat likt som du er vant til fra  Skype. Følg denne oppskriften for å invitere en ekster deltaker til et møte.

Les mer her.

 

 

 

Sommer5Svindelforsøk på e-post og sms

Vi er inne i en tid hvor et stort antall personer jobber hjemmefra. Dette setter større krav til interne rutiner og til de sikkerhetsmekanismene man har til rådighet for å begrense antall svindelforsøk som slipper gjennom, for eksempel gjennom meldinger per e-post eller SMS.

Les mer her

 

 

 

Sommer6Microsoft 365 - Beskytt bedriften din med Zero Trust

Nettverksbaserte sikkerhetsperimetere gir ikke samme beskyttelse som før. Virksomheter flytter tjenester til skyen. Arbeidsstyrken er blitt mer mobil. Angrep kommer i stadig høyere grad innenfra. Disse faktorene gjør at vi trenger en ny sikkerhetsmodell som effektivt tilpasser seg kompleksiteten i det moderne digitale miljøet. 

Les mer her

 

 

Sommer7Microsoft 365 - Spørsmål og svar

Microsoft 365 Business Premium er den sikre versjonen av Office 365 Business Premium, beregnet til små og mellomstore bedrifter. Det gir deg alt du trenger for å øke produktiviteten, effektivisere forretningsprosesser og forbedre sikkerheten i virksomheten din. 

Les mer her

 

 

 

Sommer8Microsoft 365 Business Premium - Samarbeid og sikkerhet

en gir deg alt du trenger for å øke produktiviteten, effektivisere forretningsprosesser og forbedre sikkerheten i virksomheten din. Her er det verktøy for å beskytte firmadata på personlige og bedriftseide enheter. Du kan sørge for trygg tilgang til virksomheten med brukergodkjenning og policybaserte regler.

Les mer her

 

 

Sommer9Azure - Windows Virutal Desktop

Innen Azure skjer det vanvittig mye spennende, det er det liten tvil om. Nå har de norske Azure datasentrene til Microsoft åpnet og det kommer stadig nye tjenester man kan ta i bruk. En av den mest spennende nye tjenesten, særlig for SMB bedrifter, heter Windows Virtual Desktop.

Les mer her

 

 

Sommer10Dele, samarbeide og kommunisere med Microsoft 365

Microsoft 365 kommer med de siste versjonene av Word, Excel og PowerPoint. Vi får muligheten til å chatte i grupper, dele dokumenter og samarbeide, og holde online møter. Med e-post, kalender, kontakter og oppgaver kan vi jobbe effektivt sammen med andre. 

Les mer her

 

 

 

 

Kontakt oss

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar