<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
desember 27, 2019

Godt nyttår!

  Aktuelt

Det er ingen tvil om at tips og triks er blant de mest populære innleggene. For at vi skal kunne samarbeide, være kreative og effektive, trenger vi tips til hvordan vi på best mulig måte kan utnytte våre programmer, tjenester og apper. I tillegg til dette har sikkerhet sneket seg inn på topplisten i 2019 – som har preget året som er gått i stor grad. Her har vi har samlet sammen de 10 mest leste blogginnleggene i 2019.

 

1. Hvordan unngå at e-post automatisk blir markert som "lest"

2epostHar du noen gang opplevd at du ikke har fått med deg innholdet i en e-post, fordi den - uten at du faktisk har lest den - plutselig er blitt markert som lest? I dette innlegget gir vi deg et tips til hvordan du enkelt kan få bedre kontroll over din innboks. Det finnes mange spennende funksjoner i Outlook som kan bidra til å gi deg en bedre oversikt, samt gjøre deg mer effektiv når det kommer til håndtering av e-post. Markering av lest og ulest e-post er en av disse.

Les mer her!

 

2. Slik løser du synkroniseringsproblemer i OneDrive

onedrive1111

OneDrive er en enkel, og trygg måte for deg å lagre dine dokumenter, filer og bilder i skyen. Skulle noe skje med mobilen, nettbrettet eller datamaskinen, trenger du ikke å bekymre deg for å miste data – dine filer og bilder er alltid trygt lagret i din OneDrive, som du har tilgang til hvor som helst - når som helst. Med OneDrive kan du i tillegg være produktiv selv om du ikke er på nett, for alle endringer vil automatisk synkroniseres neste gang enheten kobler seg til internett.

Les mer her!

 

3. Få en bedre arbeidshverdag med OneNote

Onenote111Om du er opptatt av struktur og organisering kan OneNote raskt bli en av dine favorittkomponenter i Office 365. Med mulighet til å lagre alle notater, referater, huskelister og bilder, i ulike notatblokker med tilhørende seksjoner og sider, kan du endelig samle hele ditt liv - både personlig og profesjonelt - på ett og samme sted. Slik som resten av komponentene i Office 365, er OneNote tilgjengelig både via PC, tablet og mobil, og du har tilgang til dine notater hvor som helst - når som helst.

Les mer her!

 

4. Microsoft Teams - Samarbeid og kommunikasjon

Teams1111

Microsoft omtaler Teams som en chat-basert arbeidsflate for teamarbeid og intelligent kommunikasjon, en slags moderne utgave av Outlook som i høy grad kan bidra til mer effektive samarbeidsformer og styrke informasjonsformidlingen internt. Teams har slått ualminnelig godt an, selv blant folk som bare er ute etter å få jobben gjort. Det er den raskest voksende forretningsappen i Microsofts historie. 

Les mer her!

 

 

5. Bedre samhandling med Microsoft Teams

Teams222Alle brikker falt på plass da Microsoft i mars 2017 lanserte Microsoft Teams: Endelig kom funksjonen som samlet alle de ulike komponentene i Office 365, og viste hva optimal samhandling virkelig handler om. I dette innlegget får du en rask innføring i de mest brukte funksjonene i Microsoft Teams, samt noen tips og triks.

 

Les mer her!

 

 

6. Kreative presentasjoner i PowerPoint

PPT111Har du gjort deg kjent med de nye oppdateringene til PowerPoint? Microsoft har den siste måneden introdusert nye verktøy som gjør at vi kan lage presentasjoner med penn og 3D. Legger du med effekter i presentasjonen din kan den plutselig bli litt mer interessant. Vi kan engasjere publikum på en mer kreativ måte, kanskje også innholdet vil virke mer spennende? PowerPoint gir deg også muligheten til å lage diagrammer og infographics.

 

Les mer her!

 

7. Tips og triks i Word

word111Funksjonene og snarveiene i Word er mange og oppdateres hyppig. I dette innlegget har vi tatt for oss våre Word-favoritter, som kan bidra til å gjøre arbeidshverdagen din enda litt enklere. Det er liten tvil om at Word er egnet til mye mer enn bare tekstbehandling. I dette innlegget belyser vi noen av mulighetene programmet gir, samt noen tips til hvordan du kan jobbe mer effektivt.

 

Les mer her!

 

8. Sikker e-post med Office 365-meldingskryptering

Epost222Annen generasjon av Office 365-meldingskryptering setter en helt ny standard for sikker ende-til-ende-kommunikasjon. Naturlig nok er den tett integrert med Office 365 og krever verken programutvidelser, tilleggsmoduler eller sertifikater - Den gjør det lekende lett å håndtere kryptert e-post. Du kan sende sikre meldinger både innenfor og utenfor bedriften, samt til privatpersoner.

 

Les mer her!

 

9. Hva er Microsoft Azure?

Azure111Azure er Microsofts skyplattform for infrastruktur, administrerte tjenester og alt du ellers måtte trenge for forretningsapplikasjonene dine. Mens Office 365 tar seg av grunnleggende funksjoner for produktivitet, samarbeid og kommunikasjon, gir Azure et enormt utvalg av skalerbare skytjenester. Det omfatter virtuelle servere med nettverk, fillagring og databaser, foruten backup, overvåking, antivirus og sikkerhet.

 

Les mer her!

 

10. Kom i gang med Microsoft Teams 2/4 - Grupper og kanaler

teams3333Forrige uke skrev vi om 10 tips til å komme i gang med Microsoft Teams. I del 2 skal vi dykke dypere inn i applikasjonen og se på hvordan vi best kommer i gang med grupper og kanaler. La oss begynne med å tenke på hvordan Microsoft Teams tillater individuelle grupper å organisere og samarbeide på tvers av forretningsscenarioer.

 

Les mer her!

 

 

 

 

Kontakt oss

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar