<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
mars 13, 2018

Gratulerer med dagen, Microsoft Teams!

Denne uken er det ett år siden Microsoft lanserte Teams, deres nye samarbeidsplattform. Siden den gang har mer enn 200 000 bedrifter tatt i bruk softwaren, og antall brukere øker daglig. I anledning ettårsdagen har Microsoft annonsert hva brukere av Teams har i vente av nye funksjoner i tiden fremover. Det er disse vi vil ta for oss i dette innlegget.

Fem nyheter

Det var suksessen til Slack som fikk Microsoft til å satse på Teams, og fra lanseringsdato har det vært liten tvil om at selskapet investerer tungt i utviklingen av plattformen. Eksempler på dette er de nye funksjonene som ble lansert i januar, samt fremtiden til Skype for Business. For det har lenge gått rykter om at levetiden til Skype for Business snart er over og at Office 365-komponenten vil bli erstattet av Teams. Dette ble i anledning plattformens jubileum bekreftet. I den kommende tiden kan brukere av Teams glede seg til flere nye funksjoner:

  1. Cloud recording vil gjøre det mulig for brukeren å ta opp møter med automatisk transkripsjon og tidskoding. Dette vil gjøre det mulig for alle medlemmer av teamet å lese tekster, søke etter ord i samtaler, samt spille av hele eller deler av møtet.
  2. In-line message translation vil oversette innlegg i kanaler og chatter i Teams, noe som vil kunne bidra til bedre kommunikasjon mellom personer som snakker forskjellige språk.
  3. Cortana voice interactions vil gjøre det enkelt for bruker å ringe ut, delta i et møte eller legge til andre personer i et møte i Teams ved å bruke muntlig tale. Funksjonen vil være tilgjengelig for Teams-aktiverte enheter, inkludert IP telefoner og konferanserom-enheter.
  4. Background blur on video gir mulighet til å gjøre bakgrunnen under videosamtaler uskarp, slik at fokus blir rettet mot deg - ikke hva som foregår rundt deg.
  5. Proximity detection for Teams Meetings vil oppdage nærliggende og tilgjengelige Skypesystemer, og gjøre det enkelt å legge til disse systemene i et møte. I tillegg vil det gi mulighet for mobildeling, som vil si at møtedeltakerne kan dele levende video, bilder eller egen skjerm fra sin mobile enhet.

I tillegg til de fem nye funksjonene er Teams sitt økosystem av apper i stadig vekst, og med apper som Trello og Zoom.ai, er Teams på vei til å bli en produktivitetsapplikasjon, og ikke bare et samarbeidsverktøy.

 

Konklusjon

Teams er kommet for å bli, og Microsoft lanserer stadig nye funksjoner som gjør plattformen til en fullverdig samling av ulike produktivitets- og samarbeidsverktøy. Vi gleder oss til å teste!

 

Kontakt oss

 Kilde: https://www.petri.com/microsoft-shares-teams-feature-roadmap

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar