<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Bloggen med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
januar 30, 2019

Henger du med i timen?

  Aktuelt

Det er ikke uvanlig å sette seg personlige mål for det nye året, og for de fleste av oss gjelder dette også i profesjonelle sammenhenger. For oss i IT-bransjen, handler det nå spesielt om å styrke arbeidsplassen i en skykoblet verden. Med slutten på Windows 7, og Office 2010 tett bak, har vi nå en mulighet til å være proaktive og forberede oss på hva som kommer. Det snakkes mye om den moderne arbeidsplassen – hvordan vi skal kunne levere løsninger som forenkler samhandling, produktivitet og sikkerhet.

 

computer-2137265_1920

 

Hvordan kan du gjøre dette?

For det første sier det seg selv at både forbrukere og bedrifter endrer seg i ulik hastighet. Enten du jobber i en liten, mellomstor eller en stor bedrift vil et skifte til en moderne desktop med Windows 10 eller Office 365 ProPlus gi deg den mest produktive og sikreste databehandlingen gjennom intelligens i skyen. Akkurat nå er sikkerhetsproblemer en av de største utfordringene bedrifter nå står ovenfor – som også gjør at flere velger å gjøre et skifte til skyen – da primært til Microsoft 365. Setter vi riktig teknologi i brukernes hender, kan vi forhindre noen av de vanligste sikkerhetstruslene. Et eksempel er Windows Hello som gjør det mulig for bedrifter å eliminere passord - to-faktorautentisering og betinget tilgang, som igjen gjør det enklere å sikre data og enheter.

Forbered sikkerheten og reduser kompleksiteten

Et skifte til en moderne desktop er for mange bare en forlengelse av det de allerede gjør i dag. Å koble infrastrukturen til skyen reduserer ikke bare kompleksiteten, men gir deg også kraften til Microsoft sin skydrevne intelligens. Ved å aktivere sambehandling, kan du låse opp flere funksjoner som hjelper deg med å administrere enhetene enda bedre, for eksempel betinget tilgang. Dersom du bruker Configuration Manager Current Branch er du kontinuerlig oppdatert, og dersom du videre knytter Intune til konfigurasjon-behandling vil miljøet få ytterligere vakt i skyen.

Hva betyr dette?

Vi ser store endringer som er drevet av høyere nivåer av mobilitet og tilgang til teknologi. I våres personlige liv får vi stadig tilgang til nye apper som gjør oss mer produktive, og vi ønsker det samme på arbeidsplassen. Vi ønsker å ha en moderne desktop, og vi ønsker å kunne samarbeide i sanntid. Kunstig intelligens gir oss muligheten til å lage kreative presentasjoner i PowerPoint og vi kan snakke sammen og redigere i sanntid i Word.

 

Ønsker du mer informasjon om sikkerhet og hvilke tiltak din bedrift burde ta?

Last ned vår e-bok:

 

New call-to-action

Kilde: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2019/01/14/2019-is-the-year-to-make-the-shift-to-a-modern-desktop/

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar