<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
mars 03, 2020

Har du lastet ned Office-appen?

I dag lastet jeg ned den nye Office-appen – som overraskende nok har samlet alle mine Word-, Excel- og PowerPoint-filer i en enkelt app på mobilen. Det gir samme følelse som å gå til office.com – hvor vi nå kan lage innhold og utføre oppgaver på nye mobile måter. Enten om du bruker Office til jobb, skole eller privat blir det nå en hel del enklere å fortsette arbeidet, lese igjennom eller opprette nye dokumenter rett på mobilen.

 

Office-appen har fått navnet Microsoft Office i appstore for iOS og Playstore for Android. Du finner den nå tilgjengelig for nedlastning.

 

Last ned for iOS her.

Last ned for Android her

 

Office 1

Nøkkelegenskaper

  • En av fordelene er at vi nå kan kombinere Word, Excel og PowerPoint på en måte som forenkler opplevelsen med færre apper å laste ned eller å bytte imellom. Det krever langt mindre telefonlagring enn å installere individuelle apper, og alle mulighetene som ligger i de eksisterende mobilappene opprettholdes.
  • Med Office-appen kan vi også konvertere bilder til redigerbare Word- og Excel-dokumenter, skanne PDF-filer og lage tavler med automatiske digitale forbedringer.
  • Det blir også nå enklere å ta raske notater, signere PDF-er, skanne QR-koder og overføre filer mellom enheter.

 

Office 2

 

Støtte for tredjeparts lagringstjenester

Vi kommer ikke alltid unna at vi må bruke andre tredjepartsapper i vår arbeidshverdag. Det er derfor gledelig å se at lagringstjenester som Box, Dropbox, Google Drive og iCloud har fått støtte i den nye appen. Dette inkluderer maler som hjelper oss med å lage nye dokumenter, regneark og presentasjoner, samt generelle ytelsesforbedringer.

 

Office 4

 

Hva mer kommer?

Det planlegges også flere funksjoner som skal komme til Office-appen. Det er blant annet tre nye spennende funksjoner som vil komme i løpet av de neste månedene:

  • Diktering i Word: Vi har tidligere skrevet om tale-til-tekst i Word, og det planlegges at også denne funksjonen skal komme til mobilappen. Her gjør Word stemmen din om til skrevet tekst.
  • Kortvisning i Excel: Det vil etter hvert bli mulig å vise og redigere data i en Excel-tabellrekke i et enkelt kortformat, slik at vi ikke har mange kolonner som strekker seg utenfor skjemaets grenser.
  • Disponer i PowerPoint: Nå kam vi skrive presentasjonsinnholdet som en enkel disposisjon, og deretter la PowerPoint Designer gjøre det om til presentable lysbilder med riktig styling, formattering og ikongrafikk av innholdet.

 

Office 5

 

Last den ned du også!

Alle kan nå laste ned Office-appen på Android- og iOS-telefoner. Appen er helt gratis å bruke, selv uten at du trenger å logge deg på. Ved å logge på med en Microsoft-konto eller koble til en tredjeparts lagringstjeneste vil du få tilgang til å lagre dokumenter i skyen. Et Office 365- eller Microsoft 365-abonnement vil også låse opp forskjellige premiumfunksjoner.

 

*Det er mulig å laste ned appen på Android nettbrett med begrenset støtte – dette gjelder når du jobber med Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter. Resten av Android-appen, så vel som iOS-appen vil snart bli fullstendig optimalisert for nettbrett også.

 

 

Kontakt oss

 

 

 

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar