<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
november 20, 2018

Har du testet Pomodoro?

I mars introduserte vi Pomodoro – et gratis verktøy for å arbeide mer effektivt. Siden den tid har vi oppdatert applikasjonen med nye funksjoner som gjør at det blir enklere å arbeide mer fokusert. Blant annet er vårt telefonsystem nå integrert med Pomodoro, sammen med Spotify og lamper som viser om vi er opptatt eller ikke.

 

Untitled Project
 

MVP Ståle Hansen i CloudWay og MVP Jan Egil Ring har opprettet et OpenSource prosjekt på GitHub kalt PsProductivityTools. Vi i Lillevik IT syntes ideen var så spennende at vi videreutviklet prosjektet, forenklet installasjonen og laget et grafisk grensesnitt. I samarbeid med CloudWay, er vi stolte av å presentere "The Pomodoro app" som er tilgjengelige for alle - helt gratis.

Last ned Pomodoro-appen!

Hva gjør appen?

Når vi entrer Pomodoro-modus vil lampen automatisk bli rød. Spotify åpnes automatisk, telefonsystemet settes med status «opptatt» og du blir markert som «ikke forstyrr» i Skype for Business. Du bestemmer selv hvor lang tid du sitter i Pomodoro-modus. Når det er igjen 15 sekunder av tiden vil lampen begynne å blinke og telle ned.

 

lys2
 

Alarm

Du får en visuell og hørbar alarm når Pomodoro-økten er over.

Notifikasjoner på PCen

Setter maskinen din i presentasjonsmodus og dermed vil du ikke få notifikasjoner som ny e-post, kalender påminnelser eller andre forstyrrende pop-ups på skrivebordet ditt.

Skype for Business

I Skype for Business vil du bli satt i en egendefinert "ikke forstyrr" tilstedeværelse, og statusfeltet vil inneholde den meldingen du har konfigurert i app'en etterfulgt av klokkeslettet for når du er tilgjengelig igjen. Helt mot slutten av økten og bare fordi vi kan, vil statusmeldingen endre seg til "will be available in 15 seconds" og sekund for sekund teller den ned til 0. Når økten er ferdig går Skype tilbake i "tilgjengelig" tilstedeværelse med den avsluttende statusmeldingen du har valgt.

I tillegg vil du får tilgang til 4 nye egendefinerte tilstedeværelser:

  • Pomodoro Sprint
  • Workshop
  • Getting Coffee
  • Skype me whenever

 

Pomodor1

 

Valgmuligheter under settings

  • Du kan sette standard tid
  • Du kan sette standard avsluttende melding
  • Du kan sette standard melding som vises underveis
  • Du kan legge inn en spilleliste fra Spotify
  • Du kan velge å få oppdateringer automatisk, kjøre Spotify og velge at Spotify avsluttes når økten er ferdig

 

settings-1

 

Gratis nedlastning

Pomodoro-appen er helt gratis å laste ned.

Les dokumentasjonen og last ned installasjonen her!

 

Hvis du har noen ideer, spørsmål eller problemer vedrørende "The Pomodoro app", ta kontakt med oss på pomodoro@lit.no

 

Lykke til med Pomodoro-øktene dine! :)

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar