<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
oktober 08, 2018

Hva skjedde med oppdateringen av Windows 10?

Forrige uke skrev vi om hvordan du manuelt kan oppdatere til Windows 10 1809, utgave 17763, og hvordan du kan utsette oppdateringen. Oppdateringen skjer automatisk, men det er også mulig å oppdatere før dette skjer. Nå anbefaler Microsoft at alle brukere venter med å oppdatere før en ny versjon er tilgjengelig. Dette grunnet en rekke feil som er oppdaget siden utrullingen startet 02.10.2018. Selv har Microsoft nå kunngjort at de har stoppet den nye og store oppdateringen for alle brukere.

I hovedsak gjelder dette en feil hvor brukere som har oppdatert har mistet filer og dokumenter fra bilde- og videobiblioteket og mappen «dokumenter». Dersom du allerede har oppdatert til Windows 10 1809, anbefaler Microsoft at du minimerer bruken av den berørte enheten. Du kan også kontakte Microsoft ved å finne et lokalt telefonnummer her. Eventuelt kan du lese mer på Microsoft sine hjemmesider. Det vil komme en oppdatering så snart en ny versjon er på plass.

 

Kontakt oss

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar