<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
juni 10, 2021

Lettskyet IT og teknologi - en podcast om den moderne arbeidsplassen

Har du fått med deg at vi har startet podcast?

Lettskyet IT og teknologi er en podcast produsert av de ansatte i Lillevik IT med aktuelle gjester fra bransjen. 

 

 

 

 

Podcasten er tilgjengelig på de aller fleste podcast-plattformer. Tune in her: 

 

US_UK_Apple_Podcasts_Listen_Badge_RGB      NO_Google_Podcasts_Badge_8x      spotify-podcast-badge-blk-grn-660x160

Den moderne arbeidsplassen

Vi snakker om den moderne arbeidsplassen – en forandring i måten vi bruker digital teknologi på. Alt er koblet til skyen: Windows, Office, administrasjon og sikkerhet. Vi kaller det verdens produktivitetssky, utformet for å hjelpe oss med å oppnå mer. Samarbeid og forenkling av arbeidsflyten har aldri vært mer aktuelt. Vi må være produktive når vi er på farten med nyskapende apper og intelligente skytjenester. Her forteller vi deg hvordan du kan øke kompetansen i din bedrift, hvordan du kan få kontroll på enheter, og beskytte bedriften sikkerhet i verdensklasse. 

 

Sikkerhet i skyen

Vi snakker om markedsledende verktøy for produktivitet og samarbeid – med en plattform som sørger for trygg tilgang, sikre brukere og beskyttelse av bedriftens ressurser. Vi må kunne bruke enhetene våre uansett hvor vi er, samtidig som at vi trenger nye, effektive måter å jobbe og samhandle på. Vi trenger et solid forsvar mot cybertrusler som er lett å sette opp og administrere. Vi forteller om hjemmekontoret  – stedet de ansatte nå skal være produktive. Vi trenger derfor grunnleggende antivirus- og spam-beskyttelse, totrinnsverifisering og enhetsbehandling. 

 

Vil du være gjest i podcasten?

Eller sitter du på spørsmål som du ønsker at vi snakker om? 

 

Send oss en e-post her

Poddens programledere

Petter insta

Petter Arnesen har holdt flere foredrag om sikkerhet og er svært dyktig når det kommer til tjenestersom Microsoft 365 og Microsoft Azure. Petter har i snitt tatt 2 nye sertifiseringer hvert år, i tillegg til sertifiseringer fra andre leverandører bl.a. Fortinet. Hans høyeste sertifisering er i dag en MCSE: Cloud Platform and Infrastructure.

 

Trine instagramTrine Gutubakken jobber som markedskonsulent i Lillevik IT og er med som Petter sitt alias i denne podcasten. Hun har skrevet en rekke blogginnlegg om samhandling og sikkerhet i skyen, og har en god evne til å forklare IT på en forståelig måte. Trine har ansvar for alt av markedsføring hos Lillevik IT. Hun planlegger alle kampanjer og strategi, og er å finne i verktøy som Hubspot, Google Analytics, WordPress og i Adobe.

 

 

 

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar