<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Vi er stolte av å kunne fortelle at Lillevik IT, blant mer enn 1700 partnere, var finalister i kategoriene Årets sikkerhetspartner og Årets Digitaliseringspartner for SMB under Microsoft sin årlige partnerkåring.

 

Pris bilde oversikt

Som et relativt lite selskap tar vi det som et kjempekompliment å være finalist blant flere av bransjens største aktører - det viser at vi har kompetansen og profesjonaliteten til anerkjente markedsledere. Jeg er veldig stolt av alt gjengen har fått til, og gleder meg til fortsettelsen! sier Marianne Aarhus, Daglig leder

 

Årets Sikkerhetspartner

Sammen med finalistene Crayon og Innofactor, ble Lillevik IT anerkjent som en partner som har bidratt til å løfte kunnskap om Microsoft sine sikkerhetsløsninger.

Kriterier: Partner må kunne dokumentere sin evne til å formidle Microsofts’ sikkerhetsbudskap, samt vise til implementasjon av disse løsningene hos sine kunder. 

 

Finalister sikkerhet

 

Årets Digitaliseringspartner for SMB

Sammen med finalistene Ironstone, Telenor og Braathe Gruppen, ble Lillevik IT anerkjent som en bedrift med dokumenterte løsninger og plattformer som bidrar til å hjelpe norske SMB-bedrifter med å drive digitalisering av egen virksomhet.

Kriterier: Partner må kunne dokumentere sin evne til å selge, markedsføre og implementere en helhetlig løsning basert på moderne Microsoft teknologi. Partner må kunne dokumentere sin evne til å være en digital rådgiver for SMB bedrifter, med fokus på modernisering og utvikling av sine kunder.

 

Pris bilde2

 

Omsorgen, håndverket, og innsatsen dere legger inn SAMMEN som et lag er bare helt rått! sier Håvard Lillevik, grunnlegger av selskapet. 

 

Dette er ikke første gangen Lillevik IT har blitt anerkjent under Microsoft sin prisutdeling. I 2018 vant Lillevik IT prisen for Beste kundetilfredshet 2017, og i 2019 ble Lillevik IT Årets digitaliseringspartner for SMB 2018.

Lillevik IT har i dag 24 ansatte og holder til på Brynseng i Oslo. Vi leverer drift, support, hardware og skytjenester, og har som mål at kundene skal være så fornøyde at de ikke vurderer andre alternativer.

 

Kontakt oss