<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
mars 01, 2019

Lillevik IT – Vinner av Microsoft sin pris Årets Digitaliseringspartner for SMB

Året etter selskapet vant Hedersprisen Beste Kundetilfredshet, gikk Lillevik IT av med seieren i kåringen av Årets Digitaliseringspartner for SMB under Microsoft Norges årlige partnerprisutdeling, som ble avholdt på Hotel Christiania Theater 28.02.2019.

Vi er ydmyke, rørte, stolte og vanvittig glade! sier Marianne Aarhus, Daglig leder.
 
MicrosoftTeams-image (4)

 

Microsoft er et partnerdrevet selskap og vi er avhengig av gode partnere som driver frem innovasjon og digital transformasjon hos norske virksomheter. Deres suksess er vår suksess. Derfor ønsker vi å hedre de beste eksemplene på hva partnerne har oppnådd. Vi gratulerer Lillevik IT med prisen som Årets Digitaliseringspartner for SMB 2018, forteller Kimberly Lein-Mathisen, Administrerende direktør i Microsoft Norge.

Juryens begrunnelse:

Norske SMB-bedrifter er en svært viktig del av mangfoldet i den norske verdiskapningen. Det er derfor avgjørende at SMB-bedriftene har tilgang til den beste teknologien for å øke sin konkurransekraft. Lillevik IT har gjennom det siste året hjulpet en rekke SMB-bedrifter med å ta i bruk moderne skytjenester fra Microsoft, på en kostnadseffektiv og sikker måte. Lillevik IT har vist solid teknologikompetanse og en stor bredde i leveransen av Microsoft-teknologi. Lillevik IT har i tillegg vært en foregangspartner innen digital kommunikasjon for å kommunisere med nye og eksisterende kunder.

Jeg er så utrolig stolt av de fantastiske folka våre! sier Håvard Lillevik, som grunnla selskapet i 2008.

Lillevik IT har 20 ansatte og holder til på Brynseng i Oslo. De leverer drift, support, hardware og Microsoft skytjenester, og har som mål at kundene skal være så fornøyde at de ikke vurderer andre alternativer.

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar