<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
mars 26, 2019

Microsoft Teams fyller 2 år!

Forrige uke fylte Microsoft Teams 2 år. Sammen med 2-årsfeiringen har Microsoft igjen annonsert hva brukere av Teams har i vente av nye funksjoner - denne gangen baserer det seg på inkludering, effektivitet og sikkerhet.

 

8 nyheter

Tilpass bakgrunnen i en videosamtale

Det er allerede mulig å gjøre bakgrunnen i en videosamtale uskarp. Nå blir det også snart mulig å velge en egendefinert bakgrunn, som for eksempel en firmalogo eller et kontormiljø nå du jobber hjemmefra. Dette gjør eksterne møter mer effektive ved å oppmuntre til bruk av video, samt minimere distraksjoner.

Innspilling av innhold

Kameraer og intelligente opptak vil snart støtte et ekstra kamera for innspilling av innhold, for eksempel informasjon fra analoge tavler. Ved hjelp av et USB-kamera, blir det enklere å fange, fokusere og endre størrelse på og forbedre whiteboard bilder og tekst. På denne måten blir det enklere for deltakere å se whiteboard-brainstorming i sanntid.

Microsoft Whiteboard i Teams møter

Muligheten for møtedeltakere til å arbeide sammen direkte i Teams på et digitalt lerret, sammen med kommende støtte for tavle i Microsoft Teams møterom, vil snart bli tilgjengelig. Du kan til og med legge til innhold fra en fysisk tavle, uten å måtte opprette den på nytt.

Direkteteksting og undertekster

Dette gjør Teams-møtene mer inkluderende for deltakere som er døve eller hørselshemmede. Det finnes ulike nivåer for språkkunnskaper, og det blir enklere å lese bildetekster for foredragsholdere.

Sikre private kanaler

Med økt sikkerhet kan du snart tilpasse hvilke medlemmer av teamet som kan se samtaler og filer som blir benyttet i en kanal. Du kan begrense kanaldeltakelse og eksponering ved behov uten å måtte opprette separate grupper for å begrense synligheten.

Informasjonsbarrierer

Muligheten til å unngå interessekonflikter ved å begrense hvilke enkeltpersoner som kan kommunisere og samarbeide med hverandre vil snart bli tilgjengelig. Dette bidrar til å begrense avsløring av informasjon ved å kontrollere kommunikasjonen mellom innehaverne av informasjon og kolleger som representerer ulike interesser. Dette er spesielt nyttig for bedrifter som trenger å følge etiske krav og andre bransjestandarder og forskrifter.

Hindring av datatap (DLP)

Hindring av datatap i samtaler gjør det mulig for kunder å oppdage og automatisk beskytte sensitiv informasjon i samtaler og kanaler. Ved å opprette DLP-policyer kan administratorer bidra til å forhindre at sensitiv informasjon utilsiktet blir delt eller lekket – enten innenfor eller utenfor bedriften. Denne funksjonen er allerede generelt tilgjengelig i alle Office 365- og Microsoft 365-abonnementer som inkluderer Office 365 Advanced Compliance.

Livearrangementer

Livearrangementer I Microsoft 365 gjør det mulig for alle å opprette direktesendte og etterspurte hendelser som gir overbevisende kommunikasjon til ansatte, kunder og partnere. Livearrangementer bruker video- og interaktive diskusjoner på tvers av Teams, Stream eller Yammer. Opptil 10 000 deltakere kan delta i sanntid fra hvor som helst, på tvers av alle enheter. Det er også mulighet for opptak og on-demand. Denne funksjonen er nå generelt tilgjengelig. Les mer om liverarrangementer her.

 

Avslutning

Microsoft Teams blir omtalt som en «hub» for samarbeid og samhandling, som bygger en bedriftskultur med engasjement og inkludering. Teams kommer stadig med ny funksjonalitet som forbedrer brukeropplevelsen og sikkerheten. Samarbeidet forbedres med muligheten til å flytte en rekke ulike apper til én enkelt app som samler hva teamet trenger i form av chat, møter og samtaler.

 

Mer av dette, jeg vil motta nyhetsbrev!

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar