<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
juni 12, 2020

Nå kan vi snart opprette nye team med ferdige maler

Microsoft lanserte nylig maler i Teams, som gjør at man snart kan opprette nye team raskere og enklere med en mal. Her kan også en administrator lage tilpassede maler for bedriften, slik at man kan tilpasse en teams-struktur med relevante apper og beste praksis for bedriften. Disse malene vil rulles ut i løpet av de neste månedene.

 

Kom i gang med maler

Brukere vil blant kunne tilpasse teams-navnet, beskrivelsen og kanal-navnet når man oppretter et team fra en mal. Etter at teamet er opprettet vil brukerne også få veiledning om hvordan de best kan bruke og tilpasse det nye teamet ytterligere. Hver mal kommer med sin egen veiledning for å komme i gang.

 

1-1

Bilde hentet fra Microsoft: https://techcommunity.microsoft.com/t5/microsoft-teams-blog/create-teams-quickly-with-templates-in-microsoft-teams/ba-p/1394163

 

Maler tilpasset bedriften

I tillegg til å bruke forhåndsdefinerte maler fra Microsoft, kan bedrifter også lage sine egne tilpassede maler. Dette gjør det mulig for administratorer å sette en team-struktur for vanlige scenarioer og distribuere dem til bedriften. Dette gjøres i administrasjonssenteret til Microsoft Teams, hvor malene kan lages fra bunnen av og man vil kunne endre eksisterende maler. Her kan en administrator også definere kanalstruktur, faner og apper som utgjør den nye malen.

 

5

Bilde hentet fra Microsoft: https://techcommunity.microsoft.com/t5/microsoft-teams-blog/create-teams-quickly-with-templates-in-microsoft-teams/ba-p/1394163

 

Alle maler vil kunne administreres og modifiseres fra administrasjonssenteret. For sluttbrukere vil maler som er opprettet av bedriften vises øverst på listen over tilgjengelige maler under teamopprettelse, noe som gjør dem lett synlige. Fremover er også planen at det skal komme policybaserte kontroller som gjør det mulig for en administrator å lage maler til bestemte brukere.

 

Vi ser frem til at maler blir tilgjengelige - og vil legge ut en oppdatering når dette kommer. 

 

Det kommer stadige nye oppdateringer fra Microsoft som gjør tjenestene mer brukervennlige og enkle å bruke. Nylig har du også lansert en helt ny tjeneste som heter Microsoft Lists. Vi ser også frem til å informere mer rundt dette.

 

Ønsker du mer informasjon om Microsoft Teams?

 

Kontakt oss

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar