<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
januar 03, 2019

Ny Microsoft gull-kompetanse

  Aktuelt

Vi starter året 2019 med en ny Microsoft gull-sertifisering – Gold Datacenter. For å oppnå denne statusen må minst fire av våre konsulenter ha en rekke sertifiseringer innenfor Microsoft Server 2012 eller 2016, såkalt MCSA.

For oss er det viktig å demonstrere vår ekspertise i å levere kvalitetsløsninger i spesialiserte forretningsområder. En Microsoft gull-kompetanse er i hovedsak designet for å møte kundens behov. I Lillevik har vi spesialisert oss på de beste skyløsningene fra Microsoft, med en brukerstyrt og data-drevet tilnærming som fokuserer på å skape en sømløs opplevelse på tvers av digitale, fysiske og kommunikative flater. For oss handler det om å kunne tilby våre kunder fleksible, skalerbare og kostnadseffektive løsninger.

Å være Microsoft Gold Partner er Microsoft´s høyeste partnerstatus og betyr at vi har høyt sertifiserte medarbeidere, dokumenterte kundereferanser og et høyt antall leverte løsninger. Vi har også direkte tilgang til spesialkompetanse innad i Microsoft, egen partnerkontakt og utvidet støtte til markedsføring, salg og teknisk support.

Les mer om våre sertifiseringer her.

 

Kontakt oss

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar