<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
februar 19, 2019

Office 2019 vs. Office 365

Office 365 er en abonnementstjeneste som sikrer at du alltid har de nyeste, moderne produktivitetsverktøyene fra Microsoft. Det gjelder Office 365-abonnementer for hjemmet og personlig bruk, og for små- til mellomstore bedrifter. Du vil alltid få de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene sammen med kontinuerlig teknisk støtte uten ekstra kostnad. Office 2019 selges som et engangskjøp, noen som betyr at du betaler et beløp for å få Office-appene til din datamaskin. Det er i midlertidig ingen oppgraderingsalternativer, noe som betyr at dersom du planlegger å kjøpe neste store utgave, må denne kjøpes til full pris.

 

Begge versjonene tilbyr de samme appene, inkludert Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Forskjellen mellom de to ligger i eierkostnaden og listen over funksjoner. Det er viktig å bemerke seg at Office 2019 ikke er en erstatning for Office 365. Office 2019 er navnet Microsoft bruker for den frittstående versjonen, som ikke krever et månedlig abonnement, noe som betyr at når du går gjennom engangskjøpet, eier du kopien for alltid. Ved å bruke dette alternativet kan du bare installere appene på en enkelt datamaskin, og det vil ikke være mulig å oppdatere til nyere versjoner. I praksis betyr dette at du kan fortsette å bruke versjonen du kjøpte for sin levetid, men dersom du ønsker oppdateringer og tilgang til nye funksjoner og verktøy må du betale full pris på nytt. Selv om 2019-versjonen leveres med programmer som Word, Excel PowerPoint og Outlook, leveres den med reduserte funksjoner, utover de mange fordelene som er tilgjengelig med et Office 365-abonnement.

 

 

office365

 

Hvorfor Office 2019?

Office 2019 er spesielt utviklet for kommersielle kunder med volumlisenser – for de som enda ikke er klare for et skifte til en skybasert løsning. For en vanlig forbruker kan denne versjonen fortsatt være et alternativ, men bare dersom du ønsker Office for en enkelt enhet, du ikke er avhengig av nye funksjoner, eller du ikke er klar for å begynne med å bruke skybaserte applikasjoner, men foretrekker en tradisjonell opplevelse.

 

Hvorfor Office 365?

Office 365 er navnet på abonnementstjenesten til Office, som tilbyr de samme programmene tilgjengelig for Office 2019, men med enda flere apper, flere funksjoner, verktøy og andre fordeler. Ved å bruke dette alternativet betaler du en månedlig eller årlig kostnad som gir deg tilgang til Word, Excel, PowerPoint, Outlook og en rekke andre apper på alle enhetene du bruker. Avhengig av abonnementsplanen din, kan du dele kontoen med opptil fem ekstra personer.

 

Det er verdt å bemerke seg at du aldri trenger å bekymre deg over å få nye versjoner. Når du bruker Office 365, kjører du alltid den nyeste versjonen av programmene Microsoft tilbyr, som sikkerhetsoppdateringer, forbedringer og tilgang til de nyeste funksjonene og verktøyene. Du får også skyfunksjoner for å øke produktiviteten hjemme, på skolen, på arbeidsplassen og på tvers av enheter.

 

Bør jeg ha Office 365?

Dersom du trenger tilgang til programserien, er Office 365 kanskje ditt beste valg, da det er det eneste alternativet som sikrer kontinuitet i oppdateringer til en lav pris. Du får også tilgang til alle appene, som kan installeres på alle enhetene dine, inkludert på enheter som kjører Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 og MacOS. Den kanskje viktigste forskjellen mellom de to er at Office 365 er koblet til skyen, slik at du kan få tilgang til innholdet ditt fra hvilken som helst enhet, du kan redigere med andre i sanntid og skape mer effektivt innhold med kunstig intelligens.

 

Oppsummert

Det har i det siste vært mye snakk om de to versjonene Office 2019 og Office 365 – hvor Microsoft selv har lagt ut flere videoer for å vise forskjellen mellom de to. Og, forskjellen viser seg å være ganske stor. Selv kaller de dette en «tvilling-utfordring», hvor to personer er satt til å utføre en oppgave i hver sin versjon, og resultatet viser at Office 2019 leverer fullstendige installasjoner av Office-appene, men de er «frosset i tid». Office 2019 støtter ikke sanntidsautorisasjon på tvers av apper, og mangler også de AI-drevne funksjonene som kommer med Office 365. Dermed er anbefalingen ganske klar. For å kunne jobbe mer effektivt og organisert er Office 365 den tjenesten som fungerer best. Du vil hele tiden få de siste oppdateringene, og du vil alltid ha tilgang til de nødvendige appene du trenger, hvor som helst og når som helst.

 

 

Kontakt oss

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar