<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
oktober 22, 2019

På farten med Microsoft Teams

Vi er ikke lenger begrenset til å sitte ved et skrivebord med en datamaskin, snarer tvert imot. Vi er på farten, vi jobber fra cafeer, fra flyplasser, fra sofaen og mens vi pendler. I visse bransjer, som for eksempel detaljhanden, helsevesen eller tjenesteytende næringer, er kanskje telefonen den primære enheten, og kanskje den eneste enheten. Derfor er det viktig at opplevelsen av Teams er den samme på din mobile enhet som den er på skrivebordet.

 

Det er mange grunner som får oss til å like Teams, og her har du noen av de:

 

1. Stilletid og rolige dager

Det er viktig å sette seg grenser og optimalisere arbeidstiden på en måte som fungerer best for deg og best for jobben din. Noen av oss jobber i forskjellige tidssoner, har forskjellige arbeidsstiler og arbeidsoppgaver, og noen jobber til alle døgnets tider. I mobilappen til Teams finnes det en innstilling som på engelsk heter «Quiet Hours» og «Quiet Days». Her kan du stille inn tider og dager som gjør at du får bedre kontroll over arbeidstiden din.

 

Teams stilletid

 

2. Del innhold i et møte rett fra mobiltelefonen

Denne funksjonen er genial dersom du er med i et møte fra mobiltelefonen og skal presentere innhold i et møte eller en samtale. I mobilappen til Teams kan du presentere PowerPoint lysbilder, videoer, bilder eller til og med dele telefonskjermen for å vise noen nøyaktig hva du ser på telefonen din.

 

Teams dele dokument

 

 

3. Overfør en samtale fra PC’en til mobiltelefonen

Har du noen gang måtte avslutte er samtale fordi du må forlate PC’en?`Du kan faktisk overføre en samtale fra PC’en til mobiltelefonen (eller omvendt) uten å avbryte samtalen.

 

Teams bytte møte

 

 

4. Lydmeldinger

Lydmeldinger kan sendes i en chat som et alternativ til å skrive. I motsetning til tekst, kan en talemelding bidra til å gi en unik personlig tone til meldingen.

 

Teams lyd

 

 

5. Mørkt modus

I likhet med «mørkt modus» i de andre Office-appene, vil du også kunne velge dette i mobilappen.

 

Teams mørk

 

 

6. Office-Lens er integrert

Office Lens gjenkjenner når du tar et bilde av en tavle eller et dokument, optimaliserer bildet og retter ut dokumentet. Du kan også kommentere bilde med tekst eller ved å tegne på bilde med fingeren.

 

Teams dokument

 

 

7. Organiser bunnlinjen i mobilappen

Du kan tilpasse navigasjonslinjen med verktøyene som er viktigst for deg.

 

 
Teams meny

 

8. Del beliggenhet

Når du er på et sted med en kunde eller er på vei til et kundemøte, kan du enkelt dele din fysiske plassering fra mobilappen.

 

Teams location

 

 

9. Hurtig sveip

Du kan enkelt sveipe til venstre for å markere meldinger og varsler som «lest» eller «ulest».

 

10. Bytt vakt med en kollega

Dersom du er førstelinjearbeider finner du skiftene i din egen kalender. Du kan bruke «Skift» i Teams for å bytte vakter, administrere planen din og holde kontakten med dine kollegaer.

 

 

 

Dersom du allerede bruke Teams, anbefaler vi at du laster ned Teams-appen på din mobiltelefon for å dra nytte av alle disse funksjonene.

 

Kontakt oss

 

 

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar