<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
oktober 19, 2018

Samhandling, produktivitet og IT-sikkerhet

Mange bedrifter ønsker å samle alle applikasjoner på ett og samme sted. Fler og fler ønsker å slippe å forholde seg til drift og vedlikehold av ulike servere. Skyen blir mer og mer aktuell og sikkerhet er viktigere enn noen gang. ServerFri er basert på nettopp dette og inkluderer funksjoner som vil øke produktiviteten og sikkerheten i din organisasjon. Vi hjelper deg gjerne i gang. Vi har skrevet en e-bok som gir deg en enkel innføring. Du laster den ned ved å trykke på knappen under:

 

LAST NED E-BOKEN HER

 

Ønsker du å se hvordan vi jobber med våre kunder? Vi har hjulpet Trifid AS med å innføre trygge løsninger for sikker samhandling. En "Bring Your Own Device"-policy trenger ikke gå på bekostning av selskapets sikkerhetsnivå. Trifid er et konsulentselskap som tilbyr rådgivning innen digitalisering, modernisering og transformasjon, og forteller i denne videoen om hvordan vi har hjulpet de med skytjenester og IT-sikkerhet.

 

 

Kontakt oss

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar