<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
juni 15, 2021

Slik overfører du et Microsoft Teams-møte fra en enhet til en annen

Det kan oppstå tilfeller hvor vi ønsker å kunne overføre aktive møter på tvers av ulike enheter, som for eksempel fra mobiltelefonen til datamaskinen. Det er også tilfeller hvor det kan være aktuelt å legge til en enhet i tillegg til den som allerede er logget inn i møtet.

 

For å bruke denne funksjonen må du ha Teams-klienten installert på begge enheter. Her viser vi deg hvordan du kan overføre et møte fra en enhet til en annen eller legge til en annen enhet som tillegg i et møte.

 

Start med å åpne enten Teams (enten på mobilappen eller skrivebordsapplikasjonen), på den andre enheten du ønsker å bruke.

 

Du vil nå se en banner som forteller at møtet pågår, og en beskjed om at du kan bli med eller overføre møtet til den andre enheten. Klikk på «Bli med»-knappen.

 

 

Til slutt velger du enten «Legg til denne enheten» eller «Overfør til denne enheten». Når det er gjort, skal møtet nå vises på den andre enheten.

 

 

IMG_6971

 

Denne funksjonaliteten gjør det lettere for brukere å bytte mellom enheter sømløst på farten, spesielt dersom du ønsker å flytte møtet fra datamaskinen til mobiltelefonen. 

 

Ønsker du flere tips og triks? 

Mer om Microsoft Teams

 

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar