<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
august 13, 2019

Sommernyheter i Microsoft Teams

Microsoft Teams er den raskest voksende appen til Microsoft – en plattform for mer effektivt samarbeid og produktivitet. Microsoft kommer stadig med oppdateringer som skal bedre vår brukeropplevelse. I juni ble det lansert en rekke spennende og viktige nyheter for Microsoft Teams-brukere, og vi har samlet dem sammen i dette innlegget.

 

En enklere installeringsprosess

Det å jobbe og samarbeide med prosjekter er viktig for stort sett alle selskaper, og Microsoft jobber kontinuerlig med å gjøre brukeropplevelsen bedre for sine kunder. Fra og med 9. juli vil Microsoft legge inn Teams-klienten til alle eksisterende installasjoner og dermed bli inkludert i Office 365 Business og Office 365 ProPlus månedlige installasjoner.

 

*Microsoft opplyser imidlertid at dette vil være en gradvis utrullering over flere uker så alle brukere vil derfor ikke få Teams-funksjonen når Office oppdateres neste gang.

 

Teamssommer1

Unngå interessekonflikter med Informasjonsbarrierer

Noen ganger kan det være behov for å begrense informasjonsdeling, dette kan særlig være gjeldene for bedrifter som trenger å etterfølge spesielle etiske krav og andre relaterte reguleringer. Informasjonsbarrierer lar deg styre og begrense hvem av brukerne i bedriften din som kan kommunisere i Teams. Denne nye funksjonen hjelper deg med å unngå interessekonflikter innad i bedriften.

 

Kunngjøringer – få frem ditt budskap

Har du en viktig kunngjøring som behøver å skille seg ut fra alle andre innlegg i et team eller en kanal? Kanskje du skal introdusere en ny ansatt eller feire lanseringen av et nytt produkt? Med Kunngjøringer kan du nå poste innlegg med egen overskrift og bakgrunnsbilde for å forsikre deg om at alle får med seg budskapet. Se demo under:

 

Teams 4 2

Legg til inntil 100 brukere i en gruppechat

I store prosjekter vil det noen ganger være behov for å inkludere en stor gruppe brukere i en meldingstråd inne i en chat. Det kan også være et arrangement hvor det er behov for en ad-hoc diskusjon med samtlige av de ansatte. I slike situasjoner kan det virke unødvendig å starte et nytt Team. For eksempel kan det være at alle som trenger å være en del av akkurat denne chatten ikke vanligvis jobber sammen. Microsoft har derfor lansert en funksjon i Teams som tillater inntil 100 brukere i en og samme gruppechat, dette for å gjøre kommunikasjonen enklere og mer oversiktlig.

 

Teamssommer2

 

Støtte av video i møter i Chrome

Det er nå mulig å dele og motta video når du har Microsoft Teams-møter i Chrome nettleseren.

 

Private teams

Administratorer og Team-eiere kan nå kontrollere hvorvidt de ønsker at private teams skal være synlige for alle brukere eller ikke. Når et privat team er synlig vil det vises i søkeresultatene og inkluderes i forslag i team-galleriet på lik linje med offentlige teams. Dette vil gjøre det enkelt for brukere i bedriften å søke etter og å finne det private teamet de trenger å være en del av. Når brukeren sender en forespørsel om å få bli inkluderte i et privat team kan eieren av teamet godta eller avslå.

 

Teamssommer3

Automatiske oppdateringer

Microsoft vil fra og med 9. juli rulle ut endringer som vil forbedre oppdateringsprosessen til skrivebordsappen til Teams. Dette vil hjelpe deg som bruker med å tilføre de siste funksjonene samtidig som bruken av nettverksbåndbredden vil minkes betraktelig. Disse forbedringene er slått på som standard for alle brukere og det kreves ingen handlinger fra administratorer.

 

Møtealternativer

En arrangør av et møte kan nå kontrollere lobbyinnstillingene i et planlagt møte. Klikk på «alternativer for møter» og lagre de nye innstillingene:

 

Teamssommer

 

Avslutning

Det kommer stadig nyheter og forbedringer til Microsoft Teams som gjør at vi skal kunne samarbeide mer effektivt. Det handler i stor grad om å ha et sikkert sted vi kan dele filer og dokumenter, et sted vi kan snakke sammen og dele idéer. Microsoft Teams bidrar til økt produktivitet og samhandling på arbeidsplassen. Dersom du har spørsmål om hvordan din bedrift på best mulig måte kan bruke Teams kan du booke en samtale med oss i kalenderen her:

 

 

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar