<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Trine Gutubakken
By
september 26, 2018

Vennligst ikke forstyrr!

Er du enig i at det av og til kan være greit å ikke bli forstyrret? Kanskje du holder en presentasjon? Det kan være kjedelig at det popper opp et chat-vindu eller et varsel fra en av kontaktene dine. Det kan være at du egentlig ikke hadde så lyst til at noen skulle se den meldingen? De aller fleste av oss vil kjenne oss igjen i denne situasjonen.

 

Med de siste oppdateringene til Microsoft Teams kan du nå bruke funksjonen: Ikke forstyrr! Du trenger dermed ikke lukke Teams eller skru av varsler dersom du er i en situasjon hvor du ikke ønsker å bli forstyrret. La oss si at du skal holde en presentasjon. Du har nå muligheten til å endre status til «ikke forstyrr» som da vil undertrykke Teams-meldingene dine til du endrer tilbake.

 

teams ikkeforstyrr1

 

 

Funksjonen har også vært tilgjengelig tidligere, men tilstedeværelsen fungerte ikke på helt samme måte, og Teams byttet automatisk tilbake til «tilgjengelig» dersom appen oppdaget en aktivitet, samt at bannervarsler fortsatt poppet opp.

Når du endrer statusen til «ikke forstyrr» vil du få opp denne teksten øverst i appen:

 

teams ikkeforstyrr2

 

 

Prioritert tilgang

En genial nyhet som er kommet er at du kan sette deg som ikke forstyrr, men du kan utelukke spesifikke kontakter fra regelen. Men funskjonen prioritert tilgang kan du enkelt eskludere bestemte personer fra ikke forstyrr regelen. Slik at du kan jobbe uforstyrret, men du kan samtidig få melding fra den personen du for eksempel har ventet på svar fra en stund.

Du kan enkelt ekskludere personer fra regelen ved trykke på bildet av deg selv øverst i høyre hjørne i Teams, «Settings» og "Manage Priority Access".

 

teams ikkeforstyrr3

 

teams ikkeforstyrr4-1

 

 

Til slutt

Dersom du setter statusen din til «ikke forstyrr» vil dette nå holde deg i denne modusen og ikke bytte tilbake til «tilgjengelig» som den gjorde før oppdateringen. Du kan bruke denne statusen når du fokuserer på et prosjekt og ikke ønsker varslinger som popper opp. Du kan også bruke denne statusen for å hindre pop-ups under en presentasjon.

 

Ønsker du mer informasjon om Microsoft Teams?

 

Kontakt oss

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar