<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
desember 29, 2020

Vi i Lillevik IT ønsker alle et Godt Nytt År

  Aktuelt

Året 2020 har vært året hvor Microsoft Teams virkelig har blitt et «buzz-word», sikkerhet på hjemmekontoret har blitt en utfordring og ansatte i bedrifter har fått erfare nye måter å samhandle på. I oktober kunne Microsoft fortelle at Microsoft Teams har over 115 millioner daglige brukere – et resultat av den økte forespørselen etter eksterne samarbeidsmetoder og hybride modeller på hjemmekontoret.

 

Når vi i mars flyttet kontoret hjem startet også et skifte for veldig mange bedrifter, og videokonferanser ble umiddelbart en viktig løsning. Vi har gått inn i en ny digital tidsalder som har endret mye av måten vi jobber på. Men, det er også viktig å nevne at for at vi skal kunne samhandle både på kontoret og hjemme trenger vi løsninger som tilbyr langt mer enn bare møter og chat. Nøkkelen til produktivitet handler også om å fokusere på arbeidsflyten. Ansatte bruker ikke bare Teams til å åpne møter eller starte en samtale, de ansatte jobber i Teams hele dagen. Det er sted man kan utveksle ideer, dele informasjon og å skape forbindelser i. Det er «der» vi jobber på kontoret, under og etter et møte.

 

Microsoft Teams samler møter, chat, samtaler, samarbeid, tredjepartsapper og forretningsprosesser til en enkelt opplevelse – drevet av Microsoft 365.

 

I Lillevik IT har vi også sett at Microsoft Teams har blitt viktig for mange, det er også noe vi ser dere leserne er i interessert i å vite og å lære mere om. Det gjenspeiler den store veksten i antall daglige brukere verden over. I årets siste blogginnlegg har vi derfor samlet sammen de mest leste innleggene i 2020 – og her er det nettopp Microsoft Teams som dominerer.

 

Hvordan legge til eksterne deltakere i Teams?

blogg2Hvem som helst kan delta i et Teams møte, og du kan fint dele en lenke til et møte med en ekstern e-postadresse. Det er akkurat likt som du er vant til fra Skype. Følg oppskrift her for å invitere en ekstern deltaker til et møte

 

Les mer her.

 

Hvordan unngå at e-post "automatisk" blir markert som lest?

Blogg3Har du noen gang opplevd at du ikke har fått med deg innholdet i en e-post, fordi den - uten at du faktisk har lest den - plutselig er blitt markert som lest? I dette innlegget gir vi deg et tips til hvordan du enkelt kan få bedre kontroll over din innboks.  

 

Les mer her.

 

Slik løser du synkroniseringsproblemer i OneDrive

Blogg4OneDrive er en enkel, og trygg måte for deg å lagre dine dokumenter, filer og bilder i skyen. Skulle noe skje med mobilen, nettbrettet eller datamaskinen, trenger du ikke å bekymre deg for å miste data – dine filer og bilder er alltid trygt lagret i din OneDrive, som du har tilgang til hvor som helst - når som helst. 

Les mer her.

 

Bakgrunnsbilder i Microsoft Teams - morsommere og mer personlig

blogg5Det som tidligere var en såkalt «fint å ha», har blitt en viktig del av samarbeidet – nemlig videomøter. For kort tid siden fikk vi også muligheten til å legge til bakgrunnsbilder i Teams-møter, noe som er spesielt nyttig dersom man jobber utenfor kontorets fire vegger.

 

Les mer her. 

 

7 nyheter i Microsoft Teams du kan glede deg til

Blogg6En av de store fordelene med å ha et abonnement på Office 365 er at du får oppdateringer kontinuerlig og ikke trenger å kjøpe en ny versjon og reinstallere. Nyheter kommer hele tiden, og her har vi plukket ut de mest spennende for deg som bruker Microsoft Teams.

 

Les mer her.

 

Slik deler du innhold i Microsoft Teams-møte

Blogg7Når du skal dele innhold i Microsoft Teams velger du ikonet for å dele innhold som du finner i møtekontrollene helt på toppen av vinduet. Velg deretter om du vil dele hele skrivebordet, et vindu, en PowerPoint-presentasjon eller et Whiteboard.

 

Les mer her.

 

Slik kan du enkelt lage spørreundersøkelser og quiz

Blogg8Microsoft Forms gir deg mulighet til å lage undersøkelser, quizer og avstemminger, og presenterer resultatene i en enkel oversikt med innebygget analyse av svarene. Dersom du ønsker å utføre videre analyse kan du eksportere resultatene til Excel.

 

Les mer her.

 

10 kjøreregler for bruk av Microsoft Teams

Blogg9Hjemmekontor, møter fra bilen, leser mail på bussen, tekstskriving fra hytta og åpent kontorlandskap. Vi samarbeider med kollegaer og eksterne uansett hvor vi er. Vi er selvstendige, samtidig som vi jobber i team mye mer enn før. 

 

Les mer her.

 

Microsoft Teams - samarbeid og kommunikasjon

Blogg10Microsoft omtaler Teams som chat-basert arbeidsflate for teamarbeid og intelligent kommunikasjon, en slags moderne utgave av Outlook som i høy grad kan bidra til mer effektive samarbeidsformer og styrke informasjonsformidlingen internt.

 

Les mer her. 

 

Private kanaler i Teams

Blogg11Under Microsoft Ignite ble det lansert et drøss med nyheter – og noen av de vi liker aller best er nye måter vi kan jobbe sammen på med Microsoft Teams. Det har lenge vært en stor etterspørsel etter private kanaler i eksisterende team, som bare kan vises eller gis tilgang til av medlemmer i teamet.

Les mer her.

 

 

 

 

New call-to-action

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar