<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
desember 01, 2020

Webinar On Demand: Beskytt bedriften mot datatrusler

Forrige uke holdt vår seniorkonsulent, Petter Arnesen, en webinar-serie om sikkerhet i Microsoft 365. Serien handlet om hvordan man kan beskytte bedriften mot datatrusler – spesielt med tanke på hvordan man kan beskytte sine ansatte, hvordan phishing rammer SMB-bedrifter og hva man kan gjøre dersom uhellet allerede har skjedd.

 

Gikk du glipp av webinarene kan du se de i opptak her 😊

Dag 1: Ansatte er ditt svakeste ledd – slik beskytter du dem

Vi snakker om brukervennlig sikkerhet. En av trendene viser at dersom sikkerhet blir for avansert, blir det desto enklere for de ansatte å hoppe over. Hør mer om hvilke sikkerhetstjenester bedriften kan ta i bruk, og som er tilnærmet usynlig for de ansatte.

 

Webinar on demand dag 1

 

Dag 2: Phishing rammer SMB-bedrifter

Vi tar for oss e-postsvindel - noe de aller fleste av oss har hørt om. Men hvordan kan vi egentlig beskytte nøkkelroller i selskapet? Får du en e-post fra noen som ber deg om å oppgi sensitiv informasjon, bør det ringe noen varselklokker.

 

Webinar on demand dag 2

 

Dag 3: Hva gjør du hvis uhellet allerede har skjedd?

I den avsluttende delen av denne webinar-serien ser vi nærmere på hva som potensielt kan skje dersom en ansatt får sine kontoopplysninger lekket. Skulle uhellet være ute, er det av stor betydning at bedriften har gode rutiner for å håndtere og gjenopprette sitt IT-miljø.

 

Webinar on demand dag 3-1

 

Microsoft 365-plattformen sørger for trygg tilgang, sikrer de ansatte og beskytter bedriftsinformasjon. Du kan forvalte enheter uansett hvor de befinner seg. For deg og dine ansatte betyr dette nye, effektive måter å jobbe og samhandle på. Du får et solid forsvar mot cybertrusler som er lett å sette opp og administrere. Det forbedrer eksternt samarbeid, beskytter mot sikkerhetsrisikoer og reduserer kostnader.

 

Kontakt oss

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar