<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1908464336105901&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Blogg med aktuelle nyheter, tips og triks

Blogginnlegg

Kategorier
Lillevik IT
By
oktober 29, 2019

Webinar: Oppdag inntrengere med Microsoft 365

27. november klokken 10.00 holder vår seniorkonsulent, Petter Arnesen, webinar om hvordan din bedrift kan oppdage inntrengere ved å benytte sikkerhetsfunksjonaliteten i Microsoft 365.

 

Det er ikke lett å oppdage om en inntrenger har klart å bryte seg inn i lokalnettet ditt før det er for sent. Microsoft sin nye filosofi er at du bør anta at det allerede er skjedd eller vil skje i nærmeste fremtid. Slagordet er assume breach – anta et sikkerhetsbrudd.

 

Webinaret vil gi deg svar på følgende spørsmål:

  • Hvordan kan du oppdage unormal brukeradferd?
  • Hvordan kan du oppdage kompromitterte kontoer?
  • Hvordan kan du oppdage potensielt ondsinnet nettverkstrafikk?
  • Hvordan kan du identifisere datatrusler på tvers av skytjenestene dine?
  • Hvordan kan du automatisk sperre kompromitterte kontoer?

 

Klikk på bildet under for å melde deg på webinaret: 

New call-to-action

Om Petter:

Hovedsaklig jobber Petter med Azure og automatisering, men en finger med i det meste som omhandler infrastruktur. Hjertet hans dunker derimot ekstra hardt hvis du nevner automatisering, Azure og/eller Powershell. Microsoft produkter er hans spesialitet, og fra den første Microsoft sertifiseringen var på plass i 2007, har han i snitt tatt 2 nye sertifiseringer hvert år. Hans høyeste sertifisering er i dag en MCSE: Cloud Platform and Infrastructure, men han har også flere MCSA sertifiseringer under beltet.

 

 

Besøk vår hjemmeside

Abonner på bloggen

Serverfri
New call-to-action
Sikkerhet

Legg igjen en kommentar